Hvordan kom du til ARPE & KJELDSHOLM?

”Jeg lærte ARPE & KJELDSHOLM at kende som studerende, da jeg har haft både studiejob og været i praktik her, mens jeg var under uddannelse som bygningskonstruktør i Aarhus.

Under mit studiejob mødte jeg Patrick Beck, og jeg kunne godt lide hans tilgang til arbejdet. Han var stille og rolig, talte ordentligt, og attituden var "det finder vi en løsning på". Jeg kunne godt lide den tilgang, der var på projekterne. Da jeg var færdig med studiet, flyttede jeg til København, og så ringede jeg til Patrick for at høre, om der var mulighed for at få et job, og nu har jeg været her i fem år.”

Hvad arbejder du på nu?

”Jeg har været byggeleder på to store projekter i Carlsberg Byen. Lige nu er jeg på et projekt med en kombination af boliger og erhverv. Det er et projekt på 77.000 m2 med to parkeringskældre. Der er både karrébygning og et tårn med 28 etager, der bliver 100 meter højt.

Jeg har siddet meget ved siden af byggepladschefen og lært meget af ham. På det her projekt, har jeg været med fra starten og har styret processen med støbning af fundamenter og kælder. Lige nu har jeg ansvaret for tømrerentreprisen og gulv-, facade- og vinduesentrepriserne. Jeg kan tage flere entrepriser, hvis jeg har plads til det. Jo mere jeg kan rumme, jo mere får jeg også lov til.”

Hvorfor er du blevet hos ARPE & KJELDSHOLM?

”Der er et fedt fællesskab her, det er lidt som en familie. Man kan gå til alle i virksomheden, hvis man skal have hjælp med udfordringer. Her er en meget flad struktur, og det er fedt. Hvis det skal gå lidt tjept, så tager jeg fat i Thomas, vores administrerende direktør, det er den direkte linje. Man snakker ordentligt til hinanden og med hinanden. Ledelsen spørger, hvordan det går, og hvordan man har det. Hvis man har en god idé til nogle aktiviteter sammen, så lytter ledelsen til det. Forleden havde vi et arrangement med saunagus, og bagefter var vi ude og lave mad sammen, det var super hyggeligt. Jeg synes, at vi får lov til mange ting, frihed under ansvar, selvfølgelig."

Byggeleder Emil Bruun Wilhelmsen

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di