Totalentreprise og byggeherrerådgivning​

​​ARPE & KJELDSHOLM A/S har mange års erfaring, som totalentreprenør og bygherrerådgiver - vi er derfor den optimale partner for den professionelle bygherre. Vi holder fokus på bygherres behov og i kraft af vores erfaring, som både totalentreprenør og bygherrerådgiver, kender vi markedet bedre end de fleste. ​

​Totalentreprise

​​ARPE & KJELDSHOLM A/S har, som totalentreprenør altid fokus på det endelige resultat, og vi gør brug af vores indgående viden om såvel bygherrerådgivning, som totalentreprise. Vi kender markedet, stiller seriøse krav og forholder os sagligt til hele byggeprocessen. Med udgangspunkt i den klassiske entreprisemodel har vi gennem årene opnået stor viden, især om vores speciale, som totalentreprenør: at se de økonomiske optimeringsmuligheder i regulære entreprisesamarbejder.

​Optimering allerede i projekteringen med materialevalg og byggeprocesser kommer altid bygherre til gode, når vi målrettet bestræber os på at opnå mest mulig optimering med økonomisk gevinst for bygherre. Derfor forventer vi også en fair fordeling af såvel risici, som gevinster.

​Hos ARPE & KJELDSHOLM A/S er godt samarbejde, faglig stolthed og det endelige resultat nogle af vores kerneværdier. Værdierne skal komme til udtryk i alt vi laver,

​så det er ikke bare noget vi siger, men noget vi stræber efter, som totalentreprenør:​​

  • åbent samspil mellem os og bygherre, særligt om økonomi og tidsplan, så vi sikrer det bedst mulige samarbejdklima og mindst mulig spildtid
  • høj grad af bygbarhed i projektmaterialet ved en totalentreprise
  • at være tidsbesparende i udførelsefasen via løbende projektering
  • at vi varetager byggeherres behov og ønsker​

Bygherrerådgivning

​ARPE & KJELDSHOLM A/S er, som strategiske bygherrerådgiver bygherrens nærmeste partner, der varetager bygherrens interesser fra idé til færdigt byggeri.

Vi har specialiseret os i bygherrerådgivning af komplekse bygge- og anlægsopgaver og fokuserer på hele tiden at udfordre og udvikle vores kompetencer.

Vi er bygherrens nærmeste samarbejdspartner og kan bidrage til at skabe tryghed og sikkerhed - uanset projektets omfang og opgavens karakter. Vi udfordrer gerne vores kunder og samarbejdspartnere til nytænkning og til at vælge anderledes løsninger. Målet er at finde frem til den løsning, der passer bedst til formålet.

Hos ARPE & KJELDSHOLM A/S spænder bygherrerådgivning meget bredt over kompetent faglig rådgivning og sparring fra den tidlige strategiske fase til realisering, anlæg og udvikling af byggeri og anlæg.

Vores bygherrerådgivning målrettes efter bygherrens ønsker og behov. Vi ønsker at sikre en optimal løsning for projektet gennem effektiv ledelse, styring og udvikling til den aftalte tid og den rette pris.

Projektledelse og åbent samspil mellem os og kunden er metoden til at opnå fremdrift samtidigt med, at vi skaber og undgår forsinkelser og budgetoverskridelser.

Vores rådgivningsmedarbejdere rummer solid faglig indsigt kombineret med tværfaglig nytænkning.

Kontakt os

​​Kontakt ARPE & KJELDSHOLM A/S, hvis du ønsker mere information​ – vi er altid klar til at høre fra nye interesserede samarbejdspartnere.

Ring til os på telefon 33 38 10 90, eller mail til: info@arpekjeldsholm.dk.​

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di