Om os ​

ARPE & KJELDSHOLM er en mellemstor virksomhed, som primært arbejder i Storkøbenhavn. Vi beskæftiger mere end 60 dygtige og engagerede medarbejdere, som er bygningsingeniører, -konstruktører, arkitekter og andre fagligheder inden for byggeriet.

​Vi udfører opgaver inden for totalentreprise og bygherrerådgivning for professionelle bygherrer. Med kompetencer på højt niveau har vi gjort det til vores speciale at rådgive om, planlægge og gennemføre store komplekse projekter inden for infrastruktur og byggeri.

Vores forretning er bygget på vores kerneværdier: ærlighed, respekt, tillid og troværdighed. Værdierne danner grundlaget for alt, hvad vi gør og definerer vores tilgang til projekter, processer og samarbejde. Tilgangen har gjort os til en attraktiv og effektiv samarbejdspartner med gode relationer i byggeriet og langvarige kundesamarbejder.

​ARPE & KJELDSHOLM A/S blev stiftet af Allan Arpe og Tim Kjeldsholm i 2003. Allerede ved stiftelsen besluttede Allan og Tim, at virksomheden skulle baseres på et fundament af værdier om god forretningsskik og høj moral. I dag varetages den daglige ledelse af virksomheden af Thomas Sørensen, Patrick Beck og Morten Vagnø.

​​

Vision

ARPE & KJELDSHOLM A/S’ vision er at skabe samfundsmæssig værdi gennem produkter, løsninger og ydelser, som har fokus på sociale, miljømæssige og økonomiske aspekter. Firmaets mål er derfor at bidrage til en bæredygtig udvikling ved at drive virksomhed på en økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig måde".​

Læs hele ARPE & KJELDSHOLM A/S' Code of Conduct her.

Bæredygtighed

ARPE & KJELDSHOLM ønsker at tage vores ansvar for den nødvendige bæredygtige omstilling af byggebranchen. Vi har derfor formuleret en politik for bæredygtighed, som afspejles i vores projekter, hvor vi stræber efter at skabe en positiv indvirkning på lokalsamfundet og miljøet.​

Læs mere om ARPE & KJELDSHOLM A/S' Bæredygtighedspolitik her.

Organisation

Den daglige ledelse varetages af direktionen, som består af direktørerne Thomas Sørensen, Patrick Beck og Morten Vagnø

Thomas Sørensen

Administrerende direktør

+45 22 95 50 52

ts@arpekjeldsholm.dk

Patrick P. Beck

Direktør

+45 ​41 43 53 90

pb@arpekjeldsholm.dk

​Morten Vagnø

Direktør

+45 30 50 13 63

mv@arpekjeldsholm.dk

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di