Om os ​

ARPE & KJELDSHOLM A/S er efterhånden blevet en mellemstor virksomhed, som primært arbejder i Storkøbenhavn. Vi beskæftiger i dag ca. 60 engagerende og dygtige medarbejdere.

​Vi har særlige kompetencer inden for totalentreprise og bygherrerådgivning grundet vores mangeårige erfaring, som effektiv samarbejdspartner og totalentreprenør for professionelle bygherrer.

​Vi beskæftiger i dag en bred vifte af medarbejdere inden for vores kerneområder, såsom bygningsingeniører og -konstruktører, arkitekter m.flr.

​Historie

​ARPE & KJELDSHOLM A/S blev stiftet af Allan Arpe og Tim Kjeldsholm i 2003 - senere er både Thomas Sørensen og Patrick Beck indtrådt i partnerkredsen.​

Vores tilgang til byggeri

​​Vores aktiviteter i dagligdagen er baseret på vores kerneværdier: ærlighed, respekt, tillid og troværdighed. Disse værdier danner grundlaget for alt, hvad vi gør og definerer vores interne såvel som eksterne tilgang. God forretningsskik og -moral er helt afgørende for vores virksomhed.

Med kompetencer på højt niveau har vi gjort det til vores speciale at rådgive om, planlægge og gennemføre store komplekse projekter inden for infrastruktur og byggeri.

Code of Conduct

"ARPE & KJELDSHOLM A/S’ vision er at skabe samfundsmæssig værdi ved at udføre produkter, løsninger og tjenester, som har fokus på sociale, miljømæssige og økonomiske aspekter. Firmaets mål er derfor at bidrage til en bæredygtig udvikling ved at drive virksomhed på en økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig måde".​

Læs hele ARPE & KJELDSHOLM A/S' Code of Conduct her.

​Bæredygtighed

"Vores mål er at påvirke vores rådgivere, fagentreprenører, leverandører og kunder, så de også animeres til at minimere miljøbelastningen og skabe en udvikling i en bæredygtig retning"

Læs mere om ARPE & KJELDSHOLM A/S' Bæredygtighedspolitik her.

Organisation

Den daglige ledelse varetages af direktionen, som består af direktørerne Thomas Sørensen og Patrick Beck, finansdirektør Morten Vagnø samt stiftende partnere Allan Arpe og Tim Kjeldsholm.

Bestyrelsen består af formand Erik Larsson samt medlemmerne Allan Arpe, Patrick Beck og Thomas Sørensen.

Tim Kjeldsholm

​Administrerende direktør

+45 30 92 10 92

tik@arpekjeldsholm.dk

Allan Arpe

​Partner

​+45 30 92 10 91

aa@arpekjeldsholm.dk​​

Thomas Sørensen

Partner

+45 22 95 50 52

ts@arpekjeldsholm.dk

Patrick P. Beck

Partner

+45 ​41 43 53 90

pb@arpekjeldsholm.dk

​Morten Vagnø

Finansdirektør

+45 30 50 13 63

mv@arpekjeldsholm.dk

​Erik Larsson

Bestyrelsesformand

+45 33 38 10 90

info@arpekjeldsholm.dk

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di