Karriere​

​ARPE & KJELDSHOLM søger løbende nye medarbejdere, og vi modtager derfor altid uopfordrede ansøgninger.

Hvis du ønsker at søge en stilling hos os, beder vi dig sende en e-mail til job@arpekjeldsholm.dk med dit CV og ansøgning samt eventuelle referencer, som vi kan kontakte.

Vores arbejdsplads

Vores arbejdskultur er baseret på vores værdier: ærlighed, respekt, tillid og troværdighed. Værdierne danner grundlaget for vores tilgang til projekter, processer og samarbejde. Tilgangen har gjort os til en attraktiv og effektiv samarbejdspartner med gode relationer i byggeriet og langvarige og tillidsfulde samarbejder med vores kunder.

Vores fælles succes afhænger af vores høje faglighed, evne til godt samarbejde, den gensidige tillid og løbende dialog. Vi lægger vægt på et sundt og sikkert arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, hvor vi hjælper hinanden med at komme i mål med projekterne.

Vi prioriterer faglig udvikling og støtter medarbejdernes ambitioner og udvikling gennem uddannelse og kurser.

Vi har pt. følgende ledige stillinger:

Hvis du er interesseret i ovenstående job, så send dit CV og et par ord om dig selv til job@arpekjeldsholm.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Hvis du vil vide mere om en ledig stilling eller har spørgsmål til hvordan vi behandler din ansøgning eller dine data, kan du kontakte direktør Morten Vagnø på mv@arpekjeldsholm.dk eller telefon 30 50 13 63.

Sådan behandler vi dine oplysninger

Vi gemmer ansøgninger i op til seks måneder. Opbevaringen sker for, at du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregulering.

Mød vores medarbejdere

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di