Hvordan er det at arbejde med store byggeprojekter i Carlsberg Byen?

”Carlsberg Byen er jo byens flotteste arbejdsplads, så jeg er godt tilfreds. Jeg har ansvaret for murerentreprisen og smedeentreprisen, det vil sige altanerne, taghusene, fliser i opgange og gondol til vinduespudsning. Jeg koordinerer leverancer til pladsen uge for uge og har ansvaret for at få arrangeret byggepladsen, og da der er sparsomt med plads, så er det lidt af en opgave. Murerarbejdet fylder en del, da der er godt og vel 1 mio. mursten i det her byggeri. Heldigvis arbejder vi med et rigtig godt murerfirma, så det har gjort arbejdet meget positivt, da samarbejdet har fungeret rigtigt godt. Jeg synes, vi er gode til at finde dem, som kan det gode håndværk, og som kan samarbejde. Og så er der en god dynamik her mellem os kolleger.”

Hvorfor kom du til ARPE & KJELDSHOLM?

”Jeg havde været selvstændig nogle år og arbejdet med mindre entrepriser. Jeg er oprindeligt uddannet murer og senere bygningskonstruktør og har arbejdet som flisemurer. Jeg blev kontaktet med et tilbud om at blive byggeleder på et par af de store pladser i Carlsberg Byen, og det vakte min interesse, og nu har jeg været her i fire år. Det er spændende at arbejde med de her højhuse inde midt i København. Det er jo en del af byens udvikling og historie. Det driver mig at se de store bygninger skyde op, så det er jeg glad for at være en del af.”

Hvor drømmer du om at være om nogle år?

”Hvis det står til mig, så er jeg på en af de andre store projekter, som er i pipelinen hos ARPE & KJELDSHOLM. Da jeg startede, var det sparsomt, hvad jeg havde arbejdet med af muret byggeri, så det har virkelig været en læreproces for mig at være på så store projekter. Men jeg kan lide at se resultater, og her kan jeg få lige præcis det ansvar, som jeg kan overskue. Hvis der er for meget, så kan jeg sige det, og der vil ikke blive set ned på det, og det er et stort plus.”

​​

Byggeleder Tino Bruun Pedersen

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di