Hvordan kom du til ARPE & KJELDSHOLM?

”Jeg har været mange år i store entreprenørfirmaer og tænkte, at det kunne være meget sjovt at prøve et mindre firma, så da jeg blev kontaktet om jobbet sprang jeg til. Jeg er oprindeligt kontoruddannet og har i mange år arbejdet med koordineringsopgaver på byggeprojekter. Jeg har været i ARPE & KJELDSHOLM i et år nu. Jeg startede på hovedkontoret og var en del af projekteringsholdet, og nu er jeg også en del af byggeholdet. Det er super interessant at være med i projekteringsprocessen og efterfølgende med ude på pladsen. Jeg kan rigtig godt lide at være på en byggeplads; det er her, tingene sker!”

Hvad er anderledes her?

”Det er nærmest familiært. Man er tættere på folk, og der er ikke det der med, at man ikke kender hinanden på tværs af afdelinger. Det gør det nemmere at lære folk at kende, og selv om vi ikke ses hele tiden, fordi vi er ude på pladserne, så ses vi løbende til møder, fællesmorgenmad og diverse sociale arrangementer.

Jeg føler mig rigtig godt tilpas. Her er frihed under ansvar, give and take, og det trives jeg rigtig fint med.”

Hvad gør din dagligdag interessant?

”Det er jo spektakulært at sidde på disse store spændende projekter, der bygges i byen. Man er jo med til at skabe noget historie. Det er da interessant, og jeg er da lidt stolt, når jeg fortæller, at jeg er med på de her prestigebyggerier.

Det er også utrolig vigtigt, at vi er et godt team, som kan arbejde godt sammen. Det betyder meget. Man bruger jo mange timer på sit arbejde, så det skal være gode timer, og der skal også være plads til lidt sang på flåden. Vi skal have det godt, når vi er her.”

Projektkoordinator Pia Olsen

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di