E.C. Hansen Hus

Sted: Carlsberg Byen

Bygherre: Carlsberg Byen

Funktion: Kontorhus

Areal: 16.567 m2 ekskl. kælder - kælderen udgør 3732 m2

Status: Opført 2020

Service: Totalentreprenør

Samarbejdspartnere:

Arkitekt: Danielsen Architecture A/S

Ingeniør: Rambøll A/S

Landskabsarkitekt: SCHØNHERR A/S

Byggeriet består af i alt 16.500 m2 (ekskl. kælder) og er et supermoderne kontorhus; et multidomicil med plads til op til 1.100 medarbejdere i åbne kontorlandskaber.

Med mulighed for både parkeringskælder, personalerestaurant, gårdhaver, tagterrasser og kaffebar inviterer bygningen til et levende arbejdsmiljø med glade medarbejdere, som også kan opleve bylivet udenfor husets døre som en stor fordel. Yderligere er der indrettet fitness og auditorium i stueetagen.

Emil Christian Hansen Hus er Carlsberg Byens største kontorhus, og skyder op på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej mellem det nye, sprudlende bykvarter og livet på det gamle Vesterbro.

Emil Christian Hansen

Emil Christian Hansen blev i 1877 ansat på Carlsberg Laboratorium i Valby og gjorde her en meget vigtig opdagelse, nemlig at gær består af forskellige former for fungi, og at gær kan kultiveres. Han isolerede gærcellen og kombinerede den med en sukkeropløsning, hvorefter han producerede rent gær, den såkaldte rendyrkning.

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di