Nobis Hotel

Lokation: Niels Brocks Gade 1, København.

Bygherre: Balder NBG ApS

Funktion: Hotel

Areal: 5.500 m2

Status: Istandsat 2017

Service: Styringsentreprise

Samarbejdspartnere:

Totalrådgiver: AI A/S

Design: Wingårdhs

Bygherrerådgiver: Millimeter Arkitekter

Ejendommen, som indtil 2008 husede Det Kongelige Danske Musikkonservatorium er bleve transformeret til et luksushotel af den svenske hotelkoncern Nobis.

Niels Brocks Gade 1 blev i sin tid bygget til Forsikringsselskab Danmark og stod oprindelig færdig i 1903. Bygningen har, siden 2008 og frem til renoveringen gik i gang i foråret 2016, stået ubrugt hen.


Den 5.500 m2 store ejendom indeholder krybekælder, underetage, 1. og 2. sal, to etager i taget samt mezzanin i 1. og 2. sal - og den indvendige istandsættelse omfattede indretning af ca. 80 værelser, elevatorer, wellness-faciliteter i underetagen, produktionskøkken og restaurant samt helt nye installationer og ny varmecentral. Udvendigt blev der gennemført en omfattende men nænsom facaderenovation, da facaden er kategori 2 bevaringsværdig .


Det eneste, der ikke blev ombygget, var den oprindelige hovedtrappe samt et lokale på 2. sal, som fremstår i oprindeligt udseende og blev indrettet til suite.

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di