Steel House Copenhagen

Sted: Vesterbro, København

Bygherre: Arp-Hansen Hotel Group A/S​

Funktion: Hostel

Areal: 8.400 m2

Status: Færdigt 2017

Service: Totalentreprenør

Samarbejdspartnere:

Arkitekt: ARKIDÉ ApS

Ingeniør: EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

Landskabsarkitekt: SLA Landskabsarkitekter A/S

​Arp-Hansen Hotel Group A/S erhvervede i 2015 Dansk Metals tidligere hovedsæde i Nyropsgade 38 med henblik på at indrette det tidligere kontorhus til et luksus hostel med navnet Steel House Copenhagen.

Ejendommen, som ligger tæt på Vesterport Station og søerne i København, omfatter ca. 8.400 m2, som i et tæt samarbejde mellem bygherre, rådgivere og totalentreprenør blev omdannet mest effektivt med i alt 253 værelser og 1.150 sengepladser fordelt på seks etager. Steel House Copenhagen har i alt tre værelsestyper med plads til hhv. seks, fire og to personer.

Arp-Hansen Hotel Group A/S overtog ejendommen 1. marts 2016, og de indledende arbejder med nedrivning og miljøsanering startede i april 2016. Steel House Copenhagen var klar til brug i sommeren 2017.​

Som navnet antyder, blev det nye hostel indrettet i rå New Yorker-style med synlige betonoverflader og installationer på etagerne samt sorte lofter, og møblementet er specialdesignet. Projektet er udviklet i samarbejde mellem bygherren, arkitektfirmaet Arkidé, Interiør Gruppen og det engelske indretningsfirma Duncalf Ltd.

Stueetagen og den øverste af ejendommens to kældre indrettes med fællesfaciliteter som scene- og publikumsområde, fælleskøkken, arbejdsområde, morgenmadsrestaurant, fitnessfaciliteter, pool, biograf, vaskeri og tv-stue. Den nedre kælder skal primært benyttes til teknik, ventilation, depot og diverse installationer. De øvrige etager, fra 1. til 6. sal, indrettes med værelser.

Ud mod Herholdtsgade har Steel House Copenhagen desuden en række faciliteter, der også kan benyttes af andre end hostel-gæsterne, som f.eks. bar, cafe og pejsestue

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Vi støtter​

kc_erhvervsdonor_st+©ttelogo  dk-indsamling  familier  di