Tivoli Congress Center

Sted: Arni Magnussons Gade 2-4, København

Bygherre: Arp-Hansen Hotel Group A/S​

Funktion: Hotel og kongres- og konferencecenter

Areal: 70.000 m2

Status: Opført 2010

Service: Totalentreprenør

Samarbejdspartnere:

Arkitekter: Kim Utzon Arkitekter A/S

Ingeniør: EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

Landskabsarkitekt: SLA

Kongres- og konferencecentret kan modtage op til 5.500 gæster med 3 tilhørende hoteller, bestående af ca. 1.100 værelser med tilhørende faciliteter - en samlet bebyggelse på 70.000 m2.

​Kongreskomplekset er placeret på Kalvebod Brygge med udsigt ind over byen, og havneløbet langs et hævet landskabeligt grønt strøg, der ligeledes forbinder Rigsarkivet og SEB Bank. Placeringen og udformningen af de 3 hoteller sikrer et optimalt samspil med det grønne strøg, bebyggelserne indbyrdes og omgivelserne i øvrigt. Hotellernes arkitektur er inspireret af de naturlige variationer, der forefindes i eroderede klippeformationer med varierende rytmiske facadeforløb og et levende og skiftende taglandskab.

Kongrescentret indeholder 52 konferencelokaler og 2 auditorier af varierende størrelse, der kan kombineres på et utal af måder og således dække ethvert behov for events.

Foyeren er skabt til at kunne danne rammen om udstillinger, modeopvisninger, store firmafester, foredrag eller receptioner.

Tivoli Congress Center råder over - foruden de mange værelser og suiter - flere restauranter, fitnesscenter og en stor swimmingpool.

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di