Udvidelse af Wakeup Borgergade med tilbygning i Adelgade

Sted: Adelgade

Bygherre: Arp-Hansen Hotel Group A/S

Funktion: Hotel

Areal: 5323 m2 – samlet areal er 10392 m2

Status: Opført april 2021

Service: Totalentreprenør

Samarbejdspartnere:

Arkitekt: Kim Utzon Arkitekter A/S

Ingeniør: EKJ Rådgivende Ingeniører A/S

Wakeup Copenhagen II er en udvidelse på 272 værelser på grunden i Adelgade, der opføres en større ny bygning bag hotellet i Borgergade, hvor der tidligere lå et parkeringshus.

Byggeriet opføres i tegl så det harmonerer med den omgivende arkitektur, der præger både Adelgade og Borgergade. Arkitekt Kim Utzon står for udvidelsen af hotellet og har igen skabt et projekt, der forholder sig til omgivelserne. Ligesom hotellet i Borgergade er de nye facader på den nye bygning mod Adelgade udformet, så bygningen danner en arkade og facadens tilbagetrukket glasplan skaber mulighed for passager og udendørs siddepladser til bl.a. café og øvrige inviterende aktiviteter i hotellets stueplan. Byrummet trækkes således med ind i bygningen.

​Hotellet ligger tæt på Kongens Nytorv og udvides med over 50 procent til 768 værelser; og bliver dermed hovedstadens 3. største hotel med et grundareal på 2743 m². Der opføres med udvidelsen ca. 5323 m² og med det eksisterende forhus i Borgergade 13 på 5069 m², kommer det samlede areal op på 10392 m².

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di