Flintholm II

Sted: Jesper Kleins Plads, Frederiksberg

Bygherre: NCC Property Development A/S

Funktion: Kontorhus

Totalentreprenør: NCC Danmark A/S, Byggeri Øst ApS

Areal: 14.039 m2 (bruttoetageareal med kælder)

Status: Opført november 2019

Service: Lejerrådgiver

Samarbejdspartnere:

Arkitekt: Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Ingeniør: NCC Danmark A/S, Byggeri Øst ApS

Landskabsarkitekt: 1:1 Landskab ApS

Den nye bebyggelse på Flintholm ved Jesper Kleins Plads udformes, som en let identificerbar bygning, solitært placeret mellem områdets større erhvervs- og boligbebyggelser. Bygningens L-form danner bagside mod metroen og Flintholm Company House og er med til at definere rummet omkring den centrale Jesper Kleins plads. Mod pladsen er stueetagens facade drejet i forhold til de overliggende etager, så der opnås en god visuel kontakt til hhv. Dirch Passers Allé, pladsen og indgangen til EY.

Stueetagen indeholder bl.a. foyer, køkken og kantine, samt mødecenter, som netop med transparens og åbenhed henvender sig til omgivelserne. Bygningen består af fem kontoretager med rumlig fleksibilitet, der giver muligheder for forskellige anvendelsesformål. Facaderne udføres, som glas- og aluminiumsfacader med vandrette bånd og lodrette sværd, der skærmer mod den direkte sol og giver facaden dybde. Teknik er placeret på tag og afskærmes af begrønnede inddækninger.

Med projektet etableres ligeledes mod pladsen en større grøn oase med varierende beplantning og sidde-nicher. Uderummet mellem bygningen og den eksisterende Flintholm Company House udformes, som en stor ’lommepark’ – en by-terrasse med et terrassedæk punkteret af højbede og kar til opsamling af regnvand.

Grundstørrelse

- Grundareal 5.004 m2

Bygning

- Kælder 5.789 m2

- Heraf, 1.535 m2 lejeareal

- Etager 8.256 m2

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Følg os på LinkedIn

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di