Karriere​

Vi har pt. følgende ledige stillinger:

Hvis du er interesseret i ovenstående job, så send dit CV og et par ord om dig selv til job@arpekjeldsholm.dk, så hører du fra os snarest muligt. Såfremt du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte partner Patrick Beck på 41 43 53 90.

ARPE & KJELDSHOLM A/S søger løbende nye medarbejdere, og vi imødeser derfor altid uopfordrede ansøgninger. Hvis du ønsker at søge en stilling hos os, beder vi dig sende os en e-mail til job@arpekjeldsholm.dk med dit CV og ansøgning samt eventuelle referencer, som vi kan kontakte.

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregulering. Det indebærer følgende:

​· ​Dine personoplysninger vil blive behandlet fortroligt

·​ Vi bruger udelukkende dine personoplysninger i rekrutteringsøjemed og

·​ Vi videregiver ikke dine personoplysninger

​Hvis du fremsender en ansøgning til os, gemmer vi den i op til seks måneder efter modtagelsen.​

Opbevaringen sker med henblik på, at du kan komme i betragtning til eventuelle fremtidige stillinger, som er relevante for din profil. 

Hvis vi ønsker at gemme din ansøgning i mere end seks måneder, vil vi fremsende en e-mail til dig, hvor du bedes om at besvare bekræftende på mailen, hvis du kan acceptere en forlængelse af opbevaringen.

Du er til enhver tid berettiget til at spørge os om, hvilke oplysninger vi behandler om dig eller få udleveret en kopi heraf. Du kan ligeledes bede os om at berigtige forkert data og slette eller gøre indsigelse mod eller begrænse vores fortsatte behandling.

Hvis du ønsker at gøre brug af ovenstående rettigheder eller ønsker at kontakte os for spørgsmål til, hvordan vi behandler din ansøgning, kan du kontakte partner Patrick Beck på pb@arpekjeldsholm.dk eller telefon 41 43 53 90.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine oplysninger, skal du rette henvendelse til Datatilsynet.​

ARPE & KJELDSHOLM A/S tilbyder både totalentrepriser og bygherrerådgivning samt byggestyring, projektledelse og entreprenøropgaver.

Alle opgaver udføres med skarpt fokus på bygherrens behov gennem hele processen.

Persondatapolitik

ARPE & KJELDSHOLM A/S 

Humletorvet 27, 4. 1799 København V

Find os på Google Maps

​Telefon: +45 33 38 10 90

E-mail: info@arpekjeldsholm.dk​

Vi støtter​

Totalentreprise støtter knæk cancer  dk-indsamling_2528_2554  Bygherrerrådgiver støtter familier med kræftramte børn  di